Tipuri și caracteristici ale hârtiei pentru imprimare

În scopul de a alege cele mai bune hârtia potrivită pentru imprimare, imprimare BART a pregătit un material explicativ mic privind tipurile și caracteristici ale valorilor mobiliare.

Toată lucrarea de înregistrare pot fi împărțite în trei grupe principale:

hârtie de ziar
ofset
acoperit

Hârtie de ziar – cea mai ieftină opțiune de imprimare, această hârtie este folosită pentru a imprima serii lungi, în cazul în care tipul și calitatea hârtiei nu este importantă. De obicei, astfel de documente sunt furnizate în rulouri și utilizate pentru ziarele de imprimare si obiecte promotionale simple.

hârtie offset – cel mai frecvent tip de hârtie este hârtia ne vedem în birouri.

Hârtia acoperită – cea mai hârtie de înaltă calitate pentru imprimare. Această lucrare este utilizată pentru imprimarea de produse de înaltă calitate.

La rândul său, fiecare tip de hârtie este diferită și variază în densitate, grad de alb și grosime. Acești indicatori sunt cei mai importanți în selecție, acestea sunt responsabile pentru costul tipăririi.
Densitatea valorilor mobiliare.

Grosimea hârtiei se măsoară în grame pe metru pătrat. În cazul în care ambalajul de hârtie spune că această hârtie de 80 g / m2. Acest lucru înseamnă că dimensiunea unei coli de hârtie de 1 metru cu 1 metru cantareste 80 de grame.

Cea mai mică densitate din hârtie de ziar, pornind de la o densitate de 35 g / m2 și ajunge la 65 g / m2.

Cel mai frecvent tip de birou (offset) de hârtie are o densitate de 80 g / m2. Indicatorii de densitate pentru hârtie offset pornind de la 65 g / m2, și poate ajunge până la 240 g / m2.

Hârtie cretată poate fi o densitate cuprinsă între 75 g / m2 și 350 g / m2.
hârtie albă.

hârtii albe sunt figura foarte importante, el este responsabil pentru percepția. Măsurată ca procent din alb. Cele mai mari indici albilor într-hârtie cretată, această hârtie albă poate fi de până la 98%. Aceste cifre sunt realizate datorită unei acoperiri multistrat.

Este demn de remarcat faptul că nu întotdeauna numărul de straturi de acoperire indică în mod clar faptul că această lucrare are același indice de luminozitate. În funcție de tehnologia utilizată, albul poate fi diferit.
Grosimea hârtiei.

Această cifră ar trebui să fie luate în considerare în produse de imprimare ordine. Echipament pentru tipărire are propriile caracteristici și limite privind grosimea hârtiei. Înainte de a concepe imprimarea pe hârtie groasă, pentru a afla dacă echipamentul este capabil de presa de imprimare pentru a imprima pe o astfel de hârtie.
luciu

Hârtia acoperită este împărțită în lucioasă și mată. Pentru a distinge aceste tipuri de hârtie pot fi cu ochiul liber. Lucioasă (lucioasă de hârtie), cele mai multe vygigryshno arată în produse promoționale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *