„Super Mario Run ‘Review – Mario si Luigi faci ceea ce ei pot

Mă simt destul de încrezător spunând că Super Mario Run [Free] este eliberarea de joc cel mai exagerat în istoria iOS. Ea a avut greutatea de introducere pe piață integrală a doi dintre cei mai mari giganți din industria din spatele ei, deoarece anunțul său, cu Apple chiar merge atât de departe încât să se introducă un nou sistem de notificare pentru a permite jucătorilor să pre-comanda aceasta. Că hype-ul este acolo pentru un motiv bun, desigur. Acesta este un moment istoric pentru industria jocurilor video. Este prima dată când un joc Mario dezvoltat de Nintendo a lansat pe hardware-ul de bază non-Nintendo, deoarece, cred, originalul Mario Bros înapoi la începutul anilor 1980. Legendarul designer de joc Shigeru Miyamoto a luat o mână directă în dezvoltarea Super Mario Run, ceva ce nu a făcut un joc de Mario, deoarece Super Mario Galaxy înapoi în 2007. În timp ce conceptul de Miitomo [Free] a simțit un pic SCENARIUL, Super Mario Run este Nintendo comite mobil cu o intensitate în mod neașteptat feroce.

Toate acestea conduc la așteptări, iar acestea pot fi lucruri dificil de a gestiona. Pentru cei mai mulți, ar fi imposibil de a trăi până la acele turle gemene de hype și de istorie, dar dacă cineva ar putea scoate, ar fi Nintendo. Aș vrea să pot să vă spun că au făcut-o. Aș prefera să scrie o revizuire complet radios a unuia dintre cele mai frumoase jocuri cu gratie App Store, un joc care prin calitate pură justifică toate cercuri și a neregulilor sale în raport cu restul App Store. Îmi place Mario. Dar asta nu e revizuire am scris astăzi. Astăzi, am scris despre un alergător destul de decent, lustruit la o strălucire, care se întâmplă doar pentru a facilitate una dintre cele mai faimoase icoane de jocuri a lui. Pentru mulți, care probabil va fi suficient pentru a merit ridicarea de Super Mario Run, dar eu nu pot ajuta, dar cred că acest lucru ar fi fost mai bine.

Super Mario Run este un auto-runner bazat pe etape, care vede instalator face biți lui obișnuit pentru a salva printesa Peach de la King Koopa. Jocul include trei moduri și vă oferă o destul de mică felie din fiecare pentru drum liber înainte de a vă cere să plătească un singur punct de acces pentru a debloca restul. Modul care va fi probabil de interes imediat pentru cei mai mulți jucători este modul Tour. Aici, vei alerga și sari-ți de drum prin 24 de etape repartizate pe 6 lumi. Eu folosesc „lumi”, pur și simplu, în sensul de grupare aici, ca, spre deosebire de alte jocuri Mario, nu există nici o temă reală pentru fiecare lume. Fiecare etapă durează câteva minute pentru a goli, ceea ce face pentru un joc destul de scurt pe playthrough inițială. Colectarea toate monedele speciale într-o etapă se va debloca un alt set de monede, împreună cu unele noi aranjamente inamice, iar dacă reușești să buturugă toate acestea, există mai mult de un set de așteptare pentru tine. Imaginind cum să ajungă la toate monedele și executarea manevrelor necesare ajută la prelungirea acestui mod trecut de una sau două ore va dura pentru a salva Peach.

Face drumul spre bătălia finală oarecum anti-culminantă cu Koopa nu este prea dificil. Jocul este destul de iertator pentru cei care doresc doar să facă drum prin. Nu numai că puteți colecta ciuperci super-tampon eroul nostru împotriva unui rezultat pozitiv, veți obține, de asemenea, bule pentru a vă ajuta să vină înapoi de la ceea ce altfel ar fi o viață pierdută. Dacă ați lua o lovitură fatală sau fir cu plumb intr-o gaura, Mario va bule și va începe să se deplasează înapoi prin etapa, permițându-vă să scadă în jos, oriunde te simti cel mai confortabil. Acest lucru vă oferă în mod eficient trei șanse pentru fiecare etapă, în partea de sus a oricăror ciuperci Super s-ar putea colecta. De asemenea, aveți vieți nelimitate în sensul clasic. În caz contrar, atunci când a alerga afară de forțe bule de tine pentru a începe etapa de la zero, dar nu există nici un număr de funcționare de vieți sau ceva de genul asta. Puteți încerca, ori de câte ori ai nevoie. Provocarea este în mare parte construit în vânătorile monede, care fac o treabă bună de catering la mai mulți jucători calificați.