Revizuirea „Pianista” – un joc de muzică care merge înapoi la elementele de baza

În timp ce genul muzical / ritm a devenit oarecum stagnantă pe console, a fost în viață și bine pe mobil cu porturile clasice, împreună cu noi răsturnări de situație să se bucure. Cu toate acestea, a trecut ceva vreme de când m-am bucurat de o ia clasic încercat și adevărat asupra genului ritm. Pianista [Free] este un titlu excelent nou, care oferă acea experiență exactă, cu avantajul suplimentar al unui tezaur de muzică clasică. De fapt, atunci când se combină sistemul de ritm bine conceput cu un sistem de freemium interesant, nu există într-adevăr nici un motiv să nu cel puțin verifica.

Ca un joc de ritm / muzică, Pianista harkens înapoi la gameplay-ul clasic bazat pe banda în care apăsați notele de la tonul unui ritm. In mod specific, există șase benzi pentru a ține evidența cu robinete, cu un singur culoar și are mai multe benzi deține. In timp ce muta-set este limitat, Pianista face pentru el cu un motor incredibil de receptiv, care este sincronizat perfect cu muzica si nu are nici o încetinire. Este un lucru bun, pentru că aceste piese sunt destul de al naibii de dificil.
Desigur, atunci când ia în considerare natura clasică a selecției cântec combinat cu faptul că te joci secțiunile pian pentru fiecare dintre aceste melodii, este într-adevăr nici o surpriză faptul că Pianista ar fi dificil. Sigur, există unele piese simple, cum ar fi Menuet lui Bach, dar odată ce ajunge la Moonlight lui Beethoven sau Zborul cărăbușului Rahmaninov toate simulacru de ușor devine aruncat afară pe fereastră. Din fericire, Pianista a două niveluri de dificultate de lucrări pentru cea mai mare parte, cu oferind normal cele mai multe note pentru orice melodie dată, cu un prag de mare pentru note pierdute. Intre timp, tehnica este o amantă neiertător, cu foarte puțină marjă de eroare. Aș vrea să mă consider destul de competent în acest gen, dar există o mulțime de piese, care sunt de-a dreptul provocatoare pe tehnică, care cel puțin face ca pentru unele decente rejucabilitate în timp ce încerca să le stăpânească.

Din păcate, ajunge la melodiile pe care doriți să joace poate dura ceva timp, care se datorează sistemului freemium interesant Pianista lui. Jucătorii primesc un anumit număr de „cântece libere” cu o singură melodie fiind alimentată la fiecare câteva minute. Aceste piese pot fi încasate în timp ce juca modul de joc „Golden play” care recompensează monede pentru completarea melodii care sunt selectate în mod aleatoriu. Câștiga suficiente monede și poți cumpăra un cântec în „Play Collection”, care va permite atunci să joace acel cântec la conținutul inimii tale. Veți dori să achiziționeze aceste cântece prea, pentru că este o listă destul de uimitor lovit de muzica clasica de la peste o duzină de artiști pe care, probabil, le-ați mai auzit într-o formă sau de moda.
Deși este un sistem nou, care permite jucătorilor să fie, teoretic, posibilitatea de a juca orice melodie în față fără să plătească nimic, am găsit sistemul cronometru pentru a fi un pic mai dur, mai ales atunci când vine vorba de cantitatea totală de melodii pe care le puteți bancă. De asemenea, melodii costa o sumă nebun, ceea ce înseamnă că va trebui să se joace și bate 15-20 de melodii în modul de redare aleatorie Aur înainte de a putea achiziționa o melodie. Dacă sunteți de a ține pasul cu cronometre oarecum în mod regulat, care ar trebui să traducă într-un cântec sau două pentru a cumpăra o zi. Din nou, nu prea nerezonabile, dar având în vedere probabilitatea reluări în timpul de Aur Play îmi pot imagina jocul obtinerea plictisitor destul de repede. Există întotdeauna calea IPAP desigur, dar această cale este echivalentă cu o achiziție melodie pentru fiecare 3-4 dolari, ceea ce se simte un pic de mare.