Revizuirea ‘Knight Slinger’ – un spin destul de pe ‘Monster Strike’

Dacă mi-ați fi spus acum cinci ani că RPG-urile praștie aveau să devină un lucru, m-aș fi fost fericit să audă un viitor în cazul în care Calamare [$ 1.99] a fost atât de influent. Desigur, Calamare nu este ceea ce într-adevăr a dat startul această nebunie. Nu, valul actual de RPG-uri casual, scutura-i-îmblăciu care sunt trunchiere sus pot fi puse la picioarele lui Monster Strike. E natural un hit de o asemenea magnitudine ar inspira jocuri similare, dar este impresionant doar cât de sofisticate unele dintre ele sunt din ce în ce. intrarea lui Gamevil în arena proverbiala este Knight Slinger, și s-ar putea avea doar cele mai bune valori de producție de la orice joc de acest gen încă. Din punct de vedere al mecanicii de joc, nu se amesteca lucrurile prea mult, dar există unele lucruri noi, aici, ca veteranii de Monster Strike s-ar putea dori să se joace în jurul cu.

O deschidere cut-scena stabileste scena pentru poveste. Este forțele tipice de lumină față de forțele de biți întuneric, dar utilizarea modelelor poligonale și plină voce care acționează dau un pic mai mult decât de obicei oomph tariful RPG sociale. Sincer, am cam clasificate ca fiind pe ea, iar voice acting teribil cu siguranță, nu a ajutat. În orice caz, odată ce sa terminat cu, veți avea de descărcare de conținut suplimentar obișnuit, apoi trece printr-un tutorial care ruleaza pe un pic mai mult decât trebuie. Misiunile sunt folosite ca un traseu breadcrumb pentru a vă ghida prin toate diferitele sisteme de joc are de oferit, deși nu există de mult aici, nu va fi deja familiarizați cu, dacă ați jucat alte RPG-uri sociale.
foto-2016-12-06-21-22-24As este de obicei pentru genul, veți avea nevoie pentru a construi o echipa de personaje mai slabe, puteți câștiga oarecum cu ușurință prin lupte și cele mai puternice veți obține o șansă de a trage aici și acolo cu una dintre cele trei monede diferite speciale. Caracterele pot fi topite pentru a da una dintre ele puncte de experiență suplimentare, iar când ați ridicat un caracter la nivelul lor maxim și a adunat materialele corespunzătoare, veți putea să le transforme într-o formă nouă, mai puternic. Fiecare personaj are un cost, vă păstrarea de la stivuire toate cele mai bune caractere pe o singură echipă. Va trebui să faci niște alegeri cu privire la cine doriți să aduceți cu dumneavoastră, bazate pe talentele lor unice și afinități elementar.

Există o varietate de opțiuni în ceea ce privește luptele care intră du-te. Modul de aventura regulat te duce printr-o serie de quest-uri, scuipand unele conținut poveste aici și acolo. Dungeons elementar se schimbă zilnic și vă va oferi o modalitate de a aduna materiale de evoluție. Un turn magic vă ajută să adune rune speciale pe care le poate echipa pentru bonusuri. E o arenă duel în cazul în care vă puteți confrunta cu off împotriva echipei altui jucător în timp real, o luptă asediu unde poți lupta alți jucători asincronă, și o luptă de gherilă, unde vă puteți aduna accesoriu și materiale de vânzare. Toate lucrurile destul de standard doar cu nume columbofil.

O părere la “Revizuirea ‘Knight Slinger’ – un spin destul de pe ‘Monster Strike’

Comentariile sunt închise.