Noi am marcat doar cele două grupuri principale de seifuri

În cazul în care ușile de fier și alarme anti-efracție nu salva de la o preocupare – acesta este un semn sigur că a apărut în valoarea casei și este timpul pentru a obține un seif de încredere. Aceasta revizuire este conceput pentru a vă ajuta în acest caz, este destul de trivial.

Astăzi, producătorii oferă o mare varietate de tipuri diferite de seifuri și de destinație, care este ușor să se pierd printre consumatorii obișnuiți. Pentru a evita acest lucru, înainte de a începe alegerea modelului potrivit, aveți nevoie pentru a determina ce tip de care aveți nevoie în condiții de siguranță. Pentru a face acest lucru, trebuie să știți răspunsurile la trei întrebări: „Care este cea mai mare amenințare la proprietatea mea de valoare”, „Ceea ce am fost de gând să fie depozitate în condiții de siguranță”, „Cât de valoros va aduce conținutul în condiții de siguranță”?.

Din ce să protejeze?
Potrivit statisticilor, incendiile pot deveni o cauza de pierdere a bunurilor de 10 ori mai des decât spargeri. Prin urmare, cea mai optimă pentru mediul de acasa va fi un seif rezistent la foc – asigurarea unei protecții sigure împotriva incendiilor. În unele cazuri, este important să se asigure confidențialitatea și pentru a preveni accesul neautorizat la conținutul în condiții de siguranță – în aceste cazuri, alegerea este înclinat în favoarea seifuri rezistente, care rezistă cu succes efracție.

Noi am marcat doar cele două grupuri principale de seifuri – rezistente la foc si antiefractie. Incendiu și anti-efracție se realizează cel mai adesea prin metode care se exclud reciproc. De exemplu, seifuri cu protecție trebuie să aibă neapărat deschideri în cabinetul sub șuruburile de ancorare și pentru găuri obișnuite în condiții de siguranță ignifuge – o încălcare a integrității corpului, ceea ce reduce calitățile rezistente la foc. Prin urmare, bine în condiții de siguranță rezistente la foc poate rezista focului și a salva hârtia, dar este probabil să fie deschis „Safecracker”. Și vice-versa – seifuri rezistente la munte se va confrunta cu intrus, dar nu poate scuti hârtia pe foc. Aici este de menționat al treilea grup universal, care combină calitatea celor două grupuri majore – seifuri ognevzlomostoykie, care protejează în mod eficient împotriva efracției și a incendiilor. Dar, de securitate sporită va trebui să plătească – costul începe de la 10 000 de ruble.

Caracteristici de securitate (clasa de rezistență la foc, efracție) în condiții de siguranță de multe ori specificate pe eticheta de certificare atașată la interiorul ușii. Aceste tablete sunt indicate, cel puțin țara de origine, un standard prin care un anumit sigur și certificat o clasă de protecție sale. În Rusia, certificarea case de bani se face în conformitate cu GOST R 50862-2005. Numai certificatul va fi protejat de fals, asigurând respectarea în condiții de siguranță la specificațiile.

Ce magazin?
nevoile de depozitare sunt foarte variate – cineva preocupat de conservarea bijuteriile familiei, celelalte – documente de birou, al treilea – arme de foc arsenal. Producătorii sunt sigure și să îndeplinească oferta de client tipuri specializate de case de bani, să le analizeze mai în detaliu.

– Pentru depozitarea documentației de seifuri de birouri adecvate, acestea au calități anti-efracție și o bună capacitate.
– Mass-media digitale pot fi stocate oriunde, dar numai seifuri de date le protejează de umiditate și de foc.
– Pentru camere de echipamente hoteluri si pensiuni seifuri hotel adecvate, – acestea sunt compacte, programabile încuietori de cod de blocare și sprijină sistemul master-Lock.
– Documente personale în mașină este mai bine să nu arunce, și curat într-o mașină în condiții de siguranță, care va fi în măsură să le protejeze de hoți această încercare în lipsa ta.
– Pentru depozitare sigură și ascunsă de cantități mici de bani la domiciliu, obiecte de valoare și lucrări personale sunt construite în seifuri ideale – economisi spațiu de viață și de a proteja proprietatea.
– Pentru depozitarea armelor de foc sunt seifuri arma care sunt extinse în înălțime, echipate cu un compartiment pentru muniție și leagăne sub arma.
– Pentru ieșirile echipamentelor, în cazul în care este necesar să se împartă procesul de stabilire și de dragare bani, cutii de depozit adecvate – pune banii și toată lumea poate, dar numai pentru a face un colector locaș.

Cât de mult să plătească?
Cumpărarea în condiții de siguranță, trebuie reamintit faptul că principala sa sarcină – protecție de stocare și de conținut. Aproape întotdeauna după un incendiu sau o spargere, operarea în continuare în condiții de siguranță este dificilă sau imposibilă. Prin urmare, nepotrivit pentru a cheltui bani pentru a cumpăra în condiții de siguranță scumpe, în cazul în care nu vă va ține-l elemente mai scumpe și valoroase. În acest caz, deține un proverb rusesc, „Jocul nu este în valoare de lumânare.”

Cu toate acestea, excesivă și economisirea nu este în valoare de ea – în cazul în care proprietatea dumneavoastră are o valoare ridicată, crește riscul de pierdere, respectiv, el are nevoie de protecția unui nivel mai ridicat, și anume mai mult în condiții de siguranță scumpe. Pentru a face mai ușor de navigat, utilizați formula noastra: costul sigure trebuie să fie de cel puțin 20% din valoarea proprietății care urmează să fie stocate acolo. Acest raport optim vă va permite să mergeți mai ușor prețul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *