Dar, dacă toate cadrele la fel de bune?

În cazul în care alege un pat, să acorde o atenție, ce fel de cadru încorporat în ea. La urma urmei, ei, diverse materiale sunt realizate din care, distanța dintre șipci, caracteristici de design, bine, și, desigur, calitatea performanței.

Cel mai frecvent, in magazine de mobila din Ucraina, a se vedea un pat cu cadru de metal din lemn găsite. Ele sunt cele mai fiabile și durabile vizualizate:

cadru metalic realizat din carcase sudate este elementul tuburilor de profil cu o grosime a peretelui 1-1.5, lamele sunt montate (placa) de pungi din plastic, care acționează în calitate de amortizoare.

80% din rama de pat realizat de ORTOLEND – care este metalul sudat care vorbește decât celelalte tipuri de popularitate mai mare.

Mult mai puțin cerere cadru pliabil. Dar, fără ea, pur și simplu nu se poate face în situațiile în care există o alunecare totală de mobilier de nevoie în căile de acces înguste. Este mult mai ușor să ia produsul de lungime și lățime de 2 metri, prin deschiderea îngustă a celor două jumătăți, și este deja disponibil pentru a le fixa împreună cu șuruburi.

Cadrele de lemn sunt o bună economie de transport. De asemenea, (De exemplu, producem-l demontat și transportat în cutii cu o lățime de 15×15 cm.) Pentru cineva prietenosi de metal mai ecologice, naturale și vopsite. Dar, sincer, aceste temeri sunt nefondate – patul subcadrul de metal cu strat de pulbere de înaltă calitate pentru sănătate este absolut securizată acoperită.

definite în ceea ce privește alegerea cadrului de numărul din grătare sunt: ne acorde o atenție aproape în acest moment pe, ghici! Pentru a diferite saltea același cadru poate să nu fie adecvată. Criteriul de selecție în acest caz – distanța dintre grătare. De exemplu, un arc de saltea «Pocket primăvară» caseta va dura mai mult în cazul în care distanța nu este mai mare decât diametrul arcurilor. Asta este, de 4-5 cm. (Versiunea XL)

Nu sunt mai bine spirale să se relaxeze pe cadru, cu o distanță minimă între șipci, saltele – 2,5-3,5 cm (versiunea XXL)

Pentru saltele cu arcuri caseta Bonel cadru dependentă de distanța dintre cm se potrivesc șipci 6-7. (Versiunea standard)

Lemn din care grătare inserate în cadru cadru, de asemenea, de o mare importanță. în cazul în care aceasta carte remarcabilă, performanță puțin mai rău, în mesteacan si carpen. Dar nu și sovetuem- aleg aripioare din alte specii tari sau moi nu ia mult timp. O înlocuire a acestor elemente de durere -cap pentru cumpărător, deoarece în comerțul cu amănuntul, acestea nu sunt comune, dar dacă este așa, atunci costul total al tuturor șipci cadru este aproape egal cu costul unui produs nou.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *