Cum să înlocuiască pompa de apă

Temperaturile foarte ridicate, care au atins motorul vehiculului este specificat, se poate topi în cazul în care nu a fost acțiunea circuitului de răcire. Pompa de apa este un element crucial: cum? Și ce să facă atunci când nu reușesc? Puteți să-l înlocuiți cu tine? Hai să aflăm împreună.

Desigur, atunci când devine necesar pentru a schimba pompa de apă nu poate fi fericit, deoarece este mai important daune, dar mai presus de toate un semn de avertizare serioasă ca apa eșecuri ale pompei poate duce la deteriorarea motorului.

reparații auto

Prevenirea este mai eficientă decât vindecarea, și este o idee bună să știe pompa pentru a evita să fie luate prin surprindere, și, probabil, să înțeleagă simptomele de agravare a acesteia. Pompa de apă este parte a unui sistem de răcire, care servește la limitarea temperaturii de ardere, evitându-se astfel supraîncălzirea mașinii, sarcina principală a pompei este de a circula agentul de răcire din jurul circuitului. Este important de știut că pompa este acționată de o curea: Când este deteriorat sau rupt, suspendarea pompei determină supraîncălzirea motorului. În aceste cazuri, ar trebui să ofere în primul rând la înlocuirea curelei, apoi verificați funcționarea corectă a pompei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *