Atunci când alegeți și utilizați pantofi, respectați următoarele reguli

Alegeți pantofii corecți în mărime și exhaustivitate, luând în considerare caracteristicile de vârstă ale piciorului. La montare, pantofii nu trebuie să provoace o atingere, piciorul nu trebuie să fie comprimat. Alegerea gresita a pantofilor implica o serie de probleme – produsul este deformat, deturneaza cusaturi, rupe pielea etc.
Utilizați pantofii cu o lingură specială sau cu un coardă pentru a evita deformarea sau răsucirea spatelui.
Dacă scoateți încălțămintea, trebuie mai întâi să slăbiți buclele sau cataramele slăbite și apoi să o țineți în mână. Nu scoateți niciodată încălțămintea în timpul mersului pe spate.

Sabotul are un sistem de blocare „fulger“: Mișcarea complicată a zăvorului pentru a reveni la poziția inițială și încercați din nou încet, în timp ce slăbiți elementele de fixare necesare pentru a coborî dispozitivul de blocare până la capăt, dreptul de a ridica pantofi exhaustivitatea și vârfuri obemniku; Repararea în timp util a tălpilor în pantofi cu un vârf îngust pentru a preveni uzura prematură pe partea superioară a materialului.
Când utilizați încălțăminte, luați în considerare sezonul. Amintiți-vă că pantofii și pantofii din piele sintetică nu pot proteja împotriva umezelii. Pe vreme umedă este necesar să se utilizeze preparate hidrofuge. Singurele culori deschise cu un tip special de finisare „colectare“, un efect de două culori de uzură, precum și a pielii cu suprafața de cereale naturale, fără peliculă de acoperire atunci când umezeala se poate schimba culoarea, care dispare atunci când uscarea completă a încălțămintei care nu este o greșeală.
Pantofi din piele sintetică, artificială și combinată, concepute pentru utilizare în primăvară și toamnă, când temperatura în timpul verii nu este sub 0º.
Nu este permisă spălarea de pantofi de orice fel. Prin contaminare, curățați suprafața încălțămintei cu o cârpă moale și umedă. Pantofii nu ar trebui să fie frecați cu greutate, deoarece suprafața exterioară a materialului de încălțăminte poate fi deteriorată.
Evitați contactul cu pantofi, săruri, alcalii, acizi și alte substanțe chimice.
Uscarea pantofii umede trebuie sa fie la temperatura camerei, departe de surse de căldură sau surse de căldură, evitând în același timp lumina directă a soarelui, după umplerea hârtie mototolită sau inserarea instrument special (garnituri) pentru a menține forma.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *