Apartament mare, cu aer condiționat

Pentru a selecta aerul condiționat pentru un apartament, aveți o idee bună a distribuției de spații blocuri. Există mai multe modalități adecvate sisteme HVAC, care vor ajuta pentru a economisi spațiu și energie.

Sistem multi-split. Acest aer conditionat include o unitate exterioara si mai multe interioare. instalați unitatea exterioară într-un loc discret pe fațadă sau cu o poarta decorativ este închis, permițându-vă să salvați aspectul clădirii. Unități interioare sunt configurate separat pentru fiecare cameră, dar au nevoie pentru a lucra sau pentru răcire sau încălzire.

Sistemul de canal divizat. Sistemul de canal divizat – un fel de aer condiționat, care a fost dezvoltat pentru instalare. În mod obișnuit de lucru de aer condiționat canal de pe o cameră, dar este un sistem de canal divizat opțiune de hotel proiectat pentru a servi mai multe camere. de distribuție a aerului prin canale. Unitatea interioară este montat pe barele speciale.
case particulare si vile

Pentru case particulare si vile sunt aceleași tipuri de aparate de aer condiționat, ca și. Pentru apartamentele cu mai multe camere Diferența este doar în spațiul parametru – poate necesita mai multa putere. Vă putem recomanda, de asemenea, instalat într-un sistem privat divizat acasă sau cabana casetă, care este ideală pentru camere cu tavane suspendate. In unele variante de realizare, instalația poate înlocui cu succes placi tavan. Din distribuția casetei de aer rece merge în patru direcții.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *