Alege în consecință cosmetice, să acorde întotdeauna o atenție la tipul de piele

Selectați fond pentru tipul dumneavoastră și nu folosiți creme prietene, mame sau surori.

Regula 1: Utilizați instrumente pentru grupa lor de vârstă.

Toata lumea stie ca creme anti-îmbătrânire nu se aplică în cazul pielii tinere. Ele pot provoca alergii, tineri fac pielea este prea gras, contribuie la acnee, etc. Cu toate acestea, mulți cred că fondurile pentru pielii tinere pot fi folosite la o vârstă mai înaintată. Cu toate acestea, este de asemenea incorect. Unele procese ale pielii tinere și mature este fundamental diferită: După 30 de ani începe să scadă sinteza de colagen, iar stratul protector superior al epidermei se ingroasa. Ceea ce face chiar mai nepoliticos (si cosmetice Teen prezintă adesea taninuri) este greșită și dăunătoare.

Regula 2: Alegeți o cremă în funcție de sensibilitatea individuală a pielii lor.

Mulți oameni suferă de reacții alergice la anumite componente ale produselor cosmetice (cum ar fi colagen sau pantenol), iar unele nu transporta partea leului de produse cosmetice – pielea incepe sa blush, devin inflamate, exfolieri, mâncărime, etc.

Pentru a înțelege, trebuie să se separe conceptele de reacții alergice și de hipersensibilitate.

În cazul în care pielea imediat după aplicarea produsului este de culoare roșie, iritat, te simți o senzație de arsură sau senzație de furnicături, atunci aveți intoleranță la acest produs. Spre deosebire de alergii, în acest caz, este pielea însăși reacționează în locul sistemului imunitar. Acest răspuns indică faptul că fie această cremă nu se potrivește pielea, sau o combinație de cremă și tonice sau alte mijloace pentru a provoca o astfel de reacție, sau ai fugit cu schimbarea frecventă a produselor cosmetice, sau aplicate pe piele prea abundente sau greșite (pentru exemplu de o piele umeda si nu se usuca).

Adesea, atunci când se utilizează acest medicament iritație nu se întâmplă de fiecare dată, chiar. În cazul în care pielea a fost deja obosit, de exemplu, schimbări extreme de temperatură sau de alte medicamente agresive, poti fi destul de puternic de reacție la acest lucru sau crema. Dar, data viitoare, în absența altor substanțe iritante, reacții de hipersensibilitate nu vor face. Poate ar trebui să luăm o pauză și un mijloc de a utiliza o cantitate puțin mai mică, și încă o dată să studieze cu atenție instrucțiunile – iar pielea va fi bine.

În cazul în care pielea ta este sensibila sau predispus la alergii, pentru a alege fondurile care sunt etichetate „pentru pielea sensibilă” și „hipoalergenice”. Inainte de a cumpara o masina, ia sonda. De asemenea, este posibil, înainte de aplicarea produsului pe față, încercați pe o suprafață de piele de pe cot. Dacă în termen de patru ore nu apare reacție înseamnă probabil pentru tine.

Spre deosebire de reacții de intoleranță, nici o reacție alergică nu are loc imediat după aplicarea unui produs cosmetic, iar după câteva ore sau zile. În acest caz, cel mai bine este de a merge la un dermatolog. Este prin intermediul unor teste speciale dezvaluie alergeni si sa se prescrie un tratament.

Regula 3: A se evita utilizarea unor instrumente minunate care promit pentru a rezolva rapid toate problemele.

Cosmetice ar trebui să stimuleze funcțiile naturale ale pielii – si nu este un proces imediat. Panacee nu este în medicină sau produse cosmetice. Efectul puternic asupra pielii folosind concentrații ridicate de substanțe active sau utilizarea de piese care nu sunt aprobate de către autoritățile de sănătate, ar putea duce la consecințe negative. Evita cosmetice necunoscute sau așa-numita origine necunoscută compoziție „națională” sau gamă largă de măsuri (de exemplu, în cazul în care miraculoase promite unguentului la ambele hidratează și hrănesc și întineri pielea și în același timp a scăpa de acnee).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *